Konsultation

Kostnadsfritt möte 1h

På vårt första möte berättar vi mer om oss och informerar hur vi arbetar med bröllopsplanering och vad vi kan göra för dig som bröllopskoordinator. Tillsammans diskuterar vi era önskemål, behov och idéer

Konsultation

Jag rekommenderar bröllopskonsultation åt er som vill utföra bröllopsplaneringen på egen hand. Vi hjälper er med följande:

1 Konsultationsmöte 2 timmar.
Rådgivning, tips och idéer på hur ni kan använda er av personliga inslag samt hålla er budget.
Planeringsunderlag & checklistor.

Ni kan alltid välja själva under processen om ni önskar lägga till några tilläggstjänster efter era behov.

Pris fr. 3000 kr inklusive moms


Bröllopsdagskoordination

Vi är med er på bröllopsdagen som ett stöd och ser till att planeringen flyter på som den ska. Ni kan slappna av och njuta av varandra, umgås med släkt och vänner, dansa och ha kul. Ni slipper oroa er för oförutsedda händelser, dem tar vi hand om på bästa sätt. Några exempel på vad vi kan hjälpa er med på bröllopsdagen kan vara att ta emot beställningar och leverans av blommor, dekorera kyrkan/lokalen, hantera akuta situationer som kan uppstå.

Pris fr. 9.500 kr inkl. momsFör fler frågor mejla Info@Westienevent.se

Startpaket

Behöver ni hjälp att starta upp eller komma vidare i er planering? Eller vill styra er stora dag själva? Då kan vi rekommendera er WestienEvents startpaket som fungerar så här.

Ni kontaktar oss på info@westienevent.se och skriver startbox beställning. Vi skickar därefter ut en kundanalys som ni fyller i och skickar tillbaka. Baserat på ert svar görs en bedömning om vi har möjlighet hjälpa er uppfylla era önskemål innan en faktura skickas ut. När vi mottagit er betalning sätter vi därefter ihop en startpaket som innehåller följande:

Prisförslag på festlokal/hotell vi samarbetar med och som matchar med era önskemål, budget & stil enligt kundanalysen.
Kontaktlistor, information och olika rabatterbjudanden till de olika leverantörer som vi rekommenderar. tex fotograf, florist, musik/underhållning, vigselförrättare, cateringföretag m fl. En personlig skräddarsydd planeringslista efter just ert bröllops vision.
Våra tips & råd på vad man ska tänka på när man planerar sitt bröllop.

Pris fr. 4.500 kr inkl. momsFör er som behöver hjälp med enstaka eller flera planeringsmoment, ni kan välja och kombinera olika tjänster efter ert behov. Ni kanske redan har bokat vigselplats och festvåning men behöver stöd i andra delar.

Vi hjälper er med de delar som ni inte vill eller kan styra upp.

Pris fr. 24.500 kr inkl. moms

Boka konsultation via info@Westienevent.se

1h fri Konsultation